Reporty týmů 2018

Report týmu

Parabola neexistuje

Šialené fotky sa robia len počas šialených udalostí! Fyzikláni rozhodne takouto udalosťou je. Vlny eufórie za správne vyriešený príklad striedalo počítanie elektrmagnetických vĺn. Ešteže sme sa nedostali ku gravitačným vlnám, ak tam vôbec nejaké boli :) Každopádne super udalosť, ľutujeme že je to ešte len náš prvý ročník. Tešíme sa o rok!
Report týmu

Fyzikální smečka

”Kluci, jak se dělá kafe?“ prohlásil chvilku po srazu jediný dívčí člen smečky. Na začátek nic moc, no nevadí... Minutu před startem vyfotit selfie a jde se na to! Dereme se jednou úlohou za druhou, ale jak to tak bývá, narazili jsme... Nejde to? Nevadí, máme Excel. Vůbec to nejde? Vždy je tu C#! Mozek je hladový, a tak samozřejmě nesmí chybět občerstvení. Řešení je teprve potřeba vymyslet, tak proč nezačít krájet papriku? A heuréka, řešení je na světě! (”To jsi na to přišla takhle z krájení papriky?“) Ne vždy je však týmová kapacita na všechno, tak bývá nutné improvizovat. A u kvantové mechaniky jak jinak, než selským rozumem? Konec se blíží, t − 5 min a my už jsme zoufalí. Kafe! Slayer! (Den 36. - stále vidím zvuky...) V osm hodin poslední refresh a následuje úleva: ”Nevyřešené úlohy: 0!“
Report týmu

Čím viac, tým viac

Sme totálne zúfalí. Nepomáha nám ani jedlo a ani úžasná fotka ktorá vždy zabrala. A čo je najhoršie nepomáhajú ani dve náboj tričká. Ale čo je pozitívne každý už vypočítal príklad takže nie sme až tak spomalený ako sme mysleli. Ale stále sme spomalený natoľko že už hodinu sme nič nevypočítali. Jediné pozitívum je že nám ešte ostala pizza.